Monday, November 5, 2007

05-11-07 Woning volledig vernield na brand

HEUSDEN-ZOLDER - Een hevige, uitslaande brand heeft maandagochtend een huis in Heusden-Zolder volledig in de as gelegd. Niemand raakte gewond. De bewoners, een koppel met een kind, waren niet thuis. Een aanpalende woning liep zware rookschade op.












04-11-07 Frontale botsing in Hasselt

HASSELT - Bij een zwaar verkeersongeval in Hasselt is in de nacht van zaterdag op zondag een 37-jarige vrouw uit Bilzen omgekomen. Ze reed met haar wagen op de Genkersteenweg toen ze frontaal botste op een tegenligger. In het tweede voertuig geraakten twee mensen lichtgewond. Opmerkelijk is dat het ongeval gebeurde op een recht stuk weg.






01-11-07 Chaos op E313

HASSELT - Op de E313 tussen de afritten Hasselt-Oost en Diepenbeek gebeurde donderdag een spectaculair ongeval. Drie voertuigen botsten tegen elkaar en belandden zo in de gracht. In totaal werden er 5 mensen gewond naar het ziekenhuis overgebracht, niemand is in levensgevaar.






31-10-07 Auto tegen tankwagen in Zolder

HEUSDEN-ZOLDER - Woensdagavond rond 18.00u gebeurde in Zolder aan het kruispunt Volgelsancklaan en afrit 28 van de E314 een ongeval. Een Renault Espace met aan boord 5 kinderen botste tegen een tankwagen met oplegger. De kinderen waren vooral geschrokken maar niemand werd ernstig gewond.