Wednesday, December 12, 2007

10-12-07 Bevrijding Diepenbeek

DIEPENBEEK - Maandagavond rond tien uur gebeurde er een zwaar verkeersongeval op de Boudewijnlaan in Diepenbeek. Een wagen die de Boudewijnlaan wilde oversteken werd in de flank gegrepen door een andere auto. De bestuurster van 20 in het aangereden voertuig geraakte bij de klap zwaar gewond. Ze moest door de brandweer bevrijd worden. Haar passagier geraakte licht gewond.













Monday, December 10, 2007

10-12-07 Brand vernielt woning in Spalbeek

HASSELT - In Spalbeek bij Hasselt is vanmorgen een woning volledig vernield door een brand. De bewoners, een gezin met twee kinderen waren niet thuis. De brandweer kreeg het vuur moeilijk onder controle. De schade is enorm, de bewoners moeten elders onderdag zoeken. De kat en de hond van het gezin werden op het nippertje gered uit de brand.



























07-06-07 Inbreker rijdt zich te pletter

HASSELT - Een achtervolging tussen een inbreker en een bewoner is vrijdagavond in Hasselt fataal afgelopen. De dief, een 63 jarige man uit Genk, reed met zijn auto op de Kiewitdreef tegen een boom en was op slag dood. Het parket van Hasselt onderzoekt de zaak. De eigenaar van de woning, die de achtervolging had ingezet, treft geen schuld.




07-06-07 Oliespoor Diepenbeek

DIEPENBEEK - Een oliespoor door een lekke tank van een vrachtwagen zorgde voor heel wat slipgevaar. Gevolg enkele ongevallen met blikschade en een monsterfile van enkele kilometers lang. De brandweer van Genk en Hasselt was uren in de weer om de ravage op te ruimen.













05-12-07 Auto knalt in huis

BERINGEN - Bij een zwaar verkeersongeval in Koersel bij Beringen is disndagavond een man levensgevaarlijk gewond geraakt. Een andere man raakte zwaar gewond. Eén van de voertuigen kwam in een woning terecht. Als bij wonder bleven de bewoners ongedeerd.