Thursday, February 28, 2008

27-02-08 Brand Kortessem

KORTESSEM - In de Daaleindestraat in Kortessem was er woensdagavond een brand. Daar zette een TV-implosie een woonkamer in lichterlaaie. De 83-jarige bewoonster slaagde er gelukkig in om tijdig het huis te verlaten. De woning is door de brand onbewoonbaar.






























27-02-08 Gaslek Borgloon

BORGLOON - De Klappoel in het centrum van Borgloon is woendag 2 uur afgesloten omwille van een gaslek. Bij wegenwerken werd een gasleiding beschadigd.








Monday, February 25, 2008

25-02-08 Auto tegen boom in Kortessem

KORTESSEM - Maandagochtend reed er op de Reeweg in Kortessem een auto tegen een boom. De brandweer van Hasselt moest de bestuurster uit haar voertuig bevrijden. Het gaat om een vrouw van 32 uit Kortessem. Ze was levensgevaarlijk gewond en overleed later in het ziekenhuis. http://www.tvl.be/nl/nieuws/2008-02-25/dodelijk-ongeval-kortessem/









23-02-08 Ongeval Gellik

LANAKEN - Rond middernacht was er op de dorpsstraat een personenwagen van de weg geraakt en tegen een huis geknald. Door de klap kwam de auto pas aan de overkant van de weg tot stilstand tegen een ander huis. De hulpdiensten hadden een half uur nodig om de geknelden te bevrijden. Alle slachtoffers werden met levensgevaarlijke verwondingen naar het ziekenhuis overgebracht. De bestuurder van 19 is even later bezweken aan zijn verwondingen. In het aangereden huis vielen er geen gewonden maar de schade was enorm.
http://www.tvl.be/nl/nieuws/2008-02-24/2-doden-en-6-zwaargewonden-bij-ongevallen/




























































23-02-08 Vier zwaargewonden in Sint-Truiden

SINT-TRUIDEN - In Sint-Truiden geraakten in de nacht van vrijdag op zaterdag vier jongeren tussen 18 en 21 zwaargewond op de Naamsesteenweg. De wagen knalde na een inhaalmaneuver tegen een boom. De slachtoffers zijn afkomstig uit Gingelom en Landen.


































22-02-08 Auto tegen boom in Hasselt

HASSELT - Vrijdagavond rond half acht reed een auto tegen een boom op de Stevoortse Kiezel. De bestuurder geraakte licht gewond.

22-02-08 Brand in Genk en Sint-Truiden

GENK/SINT-TRUIDEN - Onbekenden hebben in de nacht van donderdag op vrijdag brand gesticht in een café in Sledderlo bij Genk. En in Sint-Truiden brandde een leegstaande woning uit. Het aanpalende huis geraakte beschadigd.






19-02-08 Dichte mist in Maasmechelen

MAASMECHELEN - Dichte mist en ijzel zorgden dinsdagavond voor verkeersellende, vooral in het oosten van de provincie. In Opgrimbie gebeurde twee ongevallen op de Weg naar Zutendaal. Verschillende voertuigen belandden in de berm. Een 19-jarige vrouw uit Boorsem geraakte daarbij gewond.