Thursday, March 20, 2008

19-03-08 Autobrand Goudkust

LANAKEN - Onbekenden hebben woersdagavond een auto in brand gestoken in de villawijk Goudkust in Neerharen bij Lanaken. Volgens de politie is de wagen woensdagnamiddag gestolen in Aken.

Tuesday, March 18, 2008

18-03-08 Tweede ongeval E313 dinsdag

TESSENDERLO - Dinsdagmiddag rond 12u was het opnieuw 'prijs' op de E313. Deze keer in Tessenderlo terhoohte van de 'Finabrug' in de richting van Hasselt. Er waren twee vrachtwagens en twee personenwagens betrokken. Eén vrachtwagenbestuurder zat gekneld en werd door de brandweer van Tessenderlo bevrijd. Hij werd zwaargewond afgevoerd. Er vielen ook nog verschillende lichtgewonden. Omdat er brandstof lekte op het wegdek werd de snelweg een hele tijd afgesloten.














18-03-08 Busongeval Lummen

LUMMEN - Op de E313 in de richting van Hasselt gebeurde dinsdagmorgen een zwaar ongeval met een bus vol scholieren uit Antwerpen. Het ongeval gebeurde net voor de verkeerswisselaar in Lummen. De vrachtwagen die de bus ramde kwam enkele honderden meters verderop tot stilstand. De chauffeur raakt licht gewond. 8 leerlingen geraakten licht gewond.
























Monday, March 17, 2008

15-03-08 Ongeval Kortessem

KORTESSEM - Zaterdagnamiddag botsten 3 auto's op de Daaleindestraat in Kortessem. Twee zussen zaten gekneld en werden gewond naar het ziekenhuis overgebracht.