Saturday, January 27, 2007

25-01-07 Reconstructie burenruzie

MAASMECHELEN - Donderdag vond in Maasmechelen de reconstructie plaats van een dodelijke burenruzie. Een 37-jarige bewoner van de Dokter Haubenlaan overleed er vorige maand in de trappenhal van zijn appartement. De man kwam zwaar ten val na een uit de hand gelopen ruzie met zijn 30-jarige bovenbuurman en overleed later aan zijn verwondingen. Donederdag moest de man aan de politie tonen hoe het slachtoffer ten val kwam tijdens de schermutseling

Wednesday, January 24, 2007

24-01-07 13-jarige sterft onder vrachtwagen

GENK - Bij een dramatisch verkeersongeval in Genk is een 13-jarige jongen om het leven gekomen. Hij wilde rond 8.00u vanuit de Hengelhoefstraat de Hermeslaan oversteken toen hij werd gegrepen door een vrachtwagen. Vermoedelijk belemmerde wegenwerken op het kruispunt het zicht van de jongen. De brandweer van Genk kwam ter plaatse om het slachtoffer te bevrijden.


Monday, January 22, 2007

10-01-07 Stalbrand Piringen

TONGEREN - Woensdagochtend heeft er een zware brand gewoed in een loods in Piringen bij Tongeren. De brandweer van Tongeren kon voorkomen dat de vlammen oversloegen naar de aanpalende varkensstal met 350 varkens. De stal is volledig vernield door de brand. Ook twee silo's, twee tractoren en twee auto's gingen in de vlammen op. Vier varkens overleefden de brand niet.