Monday, May 7, 2007

05-05-07 Auto ramt huis in Zelem

HALEN - Zaterdagnamiddag rond 15.00u ging er een wagen uit de bocht in de Meldertsestraat in Zelem bij Halen. De wagen knalde tegen de gevel van een huis. De bestuurder is gewond naar het ziekenhuis overgebracht.

03-05-07 Brand in studentenhuis

DIEPENBEEK - Woensdagmorgen heeft het gebrand in een studentenhuis langs de Ginderoverstraat in Diepenbeek. Het vuur brak uit rond acht uur in één van de kamers op het gelijkvloers. De bewoonster van het kot was op dat moment niet aanwezig. Een tiental studenten lag toen nog te slapen. De brand verspreidde een hevige rook door het hele gebouw. De brandweer van Hasselt was snel ter plaatse en uiteindelijk geraakte iedereen tijdig buiten. Een student die even vastzat op de bovenverdieping liep een rookvergiftiging op. De schade bleef beperkt tot het kot waar de brand ontstond.

21-04-07 Auto onder vrachtwagen

MAASMECHELEN - In Opgrimbie gebeurde zaterdagochtend 21 april rond vijf uur een zwaar verkeersongeval. Een personenwagen die over de Rijksweg van Lanaken naar Maasmechelen reed botste er tegen een oplegger van een vrachtwagen. Die was de Rijksweg aan het oversteken om het industrieterrein Oude bunders op te rijden. De personenwagen reed zich te pletter tegen de laatste 60 cm van de oplegger. De bestuurder overleefde de klap niet. Het gaat om een 29-jarige man uit Maasmechelen. Hij kwam van zijn werk. Vorige week viel er op dezelfde plaats ook al een dode bij een ongeval met een vrachtwagen.