Tuesday, November 13, 2007

12-11-2007 Dodelijk ongeval Neerpelt

NEERPELT - In Neerpelt is in de nacht van zondag op maandag een automobilist omgekomen na een aanrijding met een motor. De 63-jarige man reed vanuit de Tussenstraat de N 71 op toen hij in de flank werd aangereden door een motor. De bestuurder van de personenwagen overleefde de klap niet. Zijn vrouw geraakte licht gewond. De twee waren op weg naar het ziekenhuis omdat een familielid daar even voordien was opgenomen. De motorrijder die op de N71 in de richting van Grote heide reed, geraakte bij de klap zwaar gewond. De 48-jarige man is wel buiten levensgevaar.











11-11-2007 Dakbrand in Leut

MAASMECHELEN - Een brand in Leut bij Maasmechelen heeft zondagavond zware schade aangericht in een woning langs de Eisdenweg. Het vuur was ontstaan rond half tien aan de schoorsteen. Al snel sloegen de vlammen over naar het dak. Binnen is er veel rook- en waterschade. Het huis is tijdelijk onbewoonbaar. Niemand geraakte gewond.





09-11-2007 MIL afgekondigd na busongeval

LUMMEN - In Meldert, een deelgemeente van Lummen, gebeurde vrijdag rond half negen een ongeval met een lijnbus. De bus begon plots te slippen, raakte enkele bomen en belandde zo in de gracht. In de bus zaten voornamelijk leerlingen die op weg waren naar school. Het medisch interventieplan Limburg werd afgekondigd. Uiteindelijk geraakten 9 scholieren licht gewond. 1 passagier van de bus liep zware verwondingen op.