Sunday, April 8, 2007

08-04-07 Spookrijder veroorzaakt ongeval op Rijksweg

MAASMECHELEN - Een spookrijder heeft zondagochtend om 06.00u een zwaar verkeersongeval veroorzaakt in Maasmechelen. Ter hoogte van de brug over de Zuid-Willemsvaart reed het voertuig in de tegengestelde richting de Rijksweg op. Even verderop kwam het tot een frontale botsing met een BMW die regelementair reed. De bestuurder van het spookrijdende voertuig en zijn passagier, twee dertigers uit Maasmechelen, werden met verwondingen naar het ziekenhuis overgebracht. De bestuurder van de BMW, een man uit Dilsen-Stokkem, geraakte licht gewond.

07-04-07 Appartementsbrand Eisden

MAASMECHELEN - Een felle brand in Eisden heeft zaterdag een appartement volledig vernield. De brandweer kon voorkomen dat het vuur zich uitbreidde over het hele gebouw. Een tiental mensen werd geëvacueerd. De bewoner van de brandende flat werd voor verzorging naar het ziekenhuis overgebracht. De man woonde er pas één dag.

06-04-07 Vliegtuigje crasht op Zwartberg

GENK - Op de luchthaven van Zwartberg in Genk stortte vrijdag een vliegtuig neer. Het toestel kreeg motorpech bij het opstijgen. De piloot, die alleen in de dubbeldekker zat, maakte een bocht naar links en probeerde vervolgens een noodlanding uit te voeren op de heide. Daarbij braken landingsgestel en propellor van het vliegtuig af. De brandweer en de politie van Genk waren snel ter plaatse. De piloot raakte lichtgewond en werd meegenomen naar het ziekenhuis.