Friday, April 11, 2008

06-04-08 Auto over de kop in Maasmechelen

MAASMECHELEN - zondagvoormiddag gebeurde er een verkeersongeval op de E314 in Maasmechelen. Een wagen ging er van de weg af en belandde op z'n dak. De bestuurder van de auto geraakte daarbij licht gewond.




05-04-08 Ongeval E313 Tongeren

TONGEREN - Zaterdagochtend reed op de E313 in Tongeren een auto in op een rijdende vrachtwagen. De brandweer van Hoeselt kwam ter plaatse. De bestuurder is met verwondingen naar het ziekenhuis overgebracht.

















04-04-08 Brvrijding Opitter

BREE - Op de Maaseikerbaan in Opitter is vrijdagnamiddag een 79-jarige bestuurder zwaar gewond geraakt toen hij de controle verloor over zijn wagen. De man die afkomstig is uit Bree kwam in aanrijding met een geparkeerd voertuig en een elektriciteitspaal. De bestuurder zat gekneld in de auto en moest door de brandweer worden bevrijd.

04-04-08 Brok metaal valt door dak in Bree

BREE - In Bree is vrijdag een vreemd voorwerp door het dak gevallen van een bedrijf op het industrieterrein Kanaal Noord. De brandweer vermoedde aanvankelijk dat het om een stuk van een vliegtuig of sateliet ging. Wegens nucleair gevaar werd het bedrijf onmiddellijk ontruimd. Na buurtonderzoek bleek het onbekende voorwerp afkomstig te zijn van een afvalverwerkend bedrijf in de buurt.